header-bg

I Do

Untitled

Salon Venčanica

Zakoračite u svet venčanica

Odabir venčanice je izuzetno životno iskustvo. U salonu I Do u Nišu trudimo se ispunimo san svake buduće mlade. Pažljivim izborom, pomoći ćemo vam da pronadjete venčanicu koja  vas prikazuje u pravom svetlu, čini da se osećate dobro u svojoj koži i spremno za najposebniju noć. Samo, pažljivo! Obećavamo vam da ćete osetiti neverovatno samopouzdanje u našim venčanicama.

home-img1

O nama

I Do salon venčanica nalazi se u samom centru Niša na adresi Generala Milojka Lešjanina 29/1. Naša misija je da pomognemo budućim mladama da donesu pravu odluku kada je izbor venčanice u pitanju. Ponosni smo na sva venčanja čiji smo deo do sada bili kroz pažljivo odabrane venčanice iz naše ponude, i radujemo se venčanjima čiji ćemo deo tek biti. 

Dugogodišnje iskustvo našeg osoblja daje nam mogućnost da razumemo proces kroz koji prolazi svaka buduća mlada i zato se trudimo da vam olakšamo odabir kroz personalizovanu korisničku podršku koju svaka mlada dobija kada nas kontaktira.

Testimonials

I DO Salon venčanica
5.0
Based on 42 reviews
powered by Google
Miljana IvkovićMiljana Ivković
16:49 13 Nov 23
Најбољи салон венчаница на свету са најбољим особљем, а најбоља од најбољих је моја венчаница Нина 😍😍😍 Све препоруке ❣ Волим вас, девојке!
Aleksandra JankovićAleksandra Janković
16:49 16 Sep 23
Све препоруке за овај салон!
Jelena MiljicJelena Miljic
10:13 05 Sep 23
Све похвале, најљубазније и најпријатније особље ❤
Miledi KlarikMiledi Klarik
10:02 24 Aug 23
Имам речи хвале за овај салон! Пре свега, када сам ушао у салон видео сам прелеп аранжман, хигијену на нивоу и све је на свом месту, није хаотично и затрпано. Одмах по доласку, послужена сам кафом и осећао сам се као код куће. На мој захтев испробали смо три венчанице за куповину. Радници су веома брзи, за неколико минута сам обукла прву венчаницу и можда сам се одушевила! На свако своје питање добила сам темељан одговор и све жеље ће ми бити испуњене (а има их поприлично јер је венчаница по мери мени)!!!Дан након првог доласка дошла сам други пут да потпишем уговор о куповини венчанице, где сам се такође осећала веома пријатно и опуштено, сву логистику смо завршили тачно и професионално и сада моја венчаница чека прво испробавање. Радујем се што ћу поново доћи у салон где се осећам као краљица! 😀Све препоруке!!! ❤
Bojana RaicevicBojana Raicevic
10:13 19 Aug 23
Не бих знао којом речју да опишем своје одушевљење. Прелепе даме у салону, услуга је такође одлична. Толико су љубазни и добри да таквих заиста нигде нема. Има и много лепих венчаница, али моја је била најлепша од свих. Жао ми је само што више нећу моћи да их видим јер се жени само једном ☺ Свакако ћу доћи кад будем славио сребрну и златну годишњицу. Ако ово читате, још једном велико хвала од мене. Пуно вас поздрављам и шаљем пољупце ❤❤❤
Milica StevanovicMilica Stevanovic
08:17 26 May 23
Најбољи салон венчаница, најљубазније особље, одлична сарадња. Свака препорука, велики поздрав дивној Весни ❤
Elena VeljanovskaElena Veljanovska
08:50 28 Jan 23
Добила сам изнајмљивање венчанице у наградној игри, салон је тако леп и чист, не знаш која је венчаница најлепша а особље најљубазније. Честитам на свим детаљима (круне, торбице и бомбоне на столу, кафа, сок, све је ту). Топла препорука за све да овде пронађу венчаницу за свој дан! 😍😍😍
js_loader

Naše Venčanice

Naše venčanice imaju širok raspon cena tako da svaka mlada dobija priliku da izgleda najbolje na svoj najvažniji dan u životu. Pored široke ponude venčanica vodećih svetskih i domaćih brendova, da bi naša usluga bila kompletna, nudimo vam široku paletu prateće opreme za venčanje potpuno besplatno.

Zakažite probu

Zakažite svoj termin još danas i dođite da sami iskusite šta salon I Do može da ponudi.

Kontakt
+381677313394
Adresa
Generala Milojka Lešjanina 29/1, Niš
Radno vreme

Radnim danom: 12:00 – 7:00 pm
Subota: 10:00 am – 3:00 pm
Nedelja: Zatvoreno


Kako da dođete do nas